Bethlehem-3027 të gjitha që ju duhet!

RI: Betlehemit në Facebook!
 
 

Hapur

Orari westside


E hënë-zona
E enjte e premte e shtunë e diel
09.00-20.00 09.00-22.00 08.00-17.00 Shopping -
Kinema 12.30-01.00 12.30-02.30 12.30-02.30 10.30-01.00
Bad 09.00-22.00 09.00-22.00 09.00-22.00 09.00-22.00
08.30-19.00 08.30-19.00 08.00-17.00 Kinderland -
  
Gastronom
Cha Cha
McCafé
McDonald's
Namamen
Spiga 09.00-23.00 09.00-00.30 08.00-00.30 10.00-23.00
Bits bar & Bites 06.30-00.30 06.30-00.30 06.30-00.30 06.30-00.30
08.00-20.00 08.00-22.00 08.00-17.00 Migros-Restorant -
Starbucks
09.00-20.00 09.00-22.00 08.00-17.00 Pali -
  
Stacioni i benzinës me dyqan 06.00-22.00 06.00-22.00 06.00-22.00 06.00-22.00
  
Parking 06.00-01.30 06.00-03.30 06.00-03.30 06.00-01.30

Betlehem Acker
Bashkëpunim ndërkombëtar:-Hën Enj 08:00-19:00 08:00-21:00 FR SA 08:00-17:00

Migros

Hën, Enj 08:00-19:00 08:00-21:00 FR SA 08:00-17:00

Tscharnergut:

Loeb, Migros, Dosenbach dhe Otto's

E hënë-e premte

E enjte

08:00-19:00 08:00-21:00

E shtunë

08:00-17:00